Fungerer din nettside for bedriften din?
Et nettsted er et must-ha markedsføringsverktøy for småbedriftseiere, men bare fordi du har et nettsted oppe, betyr ikke det at det gjør det det skal gjøre når det gjelder markedsføring og salg.
Les mer
Lage hjemmeside for bedrift

Når du skal kjøpe din første hjemmeside for bedrift, så er det viktig å gjøre det smart. En god nettside er for å få nye kunder. Vi vil gjerne dele noen gode tips til deg for at du skal lykkes med din hjemmeside for å nå din kundgruppe.

Les mer
Kjøpe hjemmeside for netthandel
For hvert nettside som har stor suksess, er det bokstavelig talt hundrevis som faller langs veien. Netthandel er i ferd med å bli normen for forbrukerne, men det er viktig at de har en like god opplevelse, om ikke bedre, enn om de besøkte en butikk. Hvis du vil selge produktene dine på nettet, er det noen grunnleggende betraktninger - spesielt å gjøre med nettstedsdesign - som er avgjørende for å konvertere besøkende til nettsteder. Her er noen grunnleggende nettstedsdesign som må vurderes på netthandelsnettsteder for å sikre en god brukeropplevelse, og for å lede kundeemner og salg.
Les mer
Tekst som fokus
Når du skal kjøpe nettside, er det viktig å ha noen fokusområder. Det å lage en hjemmeside med god avkastning, så er det ikke bare å lage en nettside og putte det på nettet. Det er mange ting som er viktig, men å starte med å ha fokus på tekster, er en god start for en hjemmeside med suksess.
Les mer
Tips for å kjøpe nettside

Internett er en perfekt sted å møte masse mennesker, og et viktig steg for din online markedsføring av din bedrift. Hvis du planlegger å lage et nettsted enn du er på rett sted.

Les mer
Hvordan skape tillit?
Å kjøpe nettside kan by på mange utfordringer. Det å finne ut av hva som er viktig og det som er mindre viktig. Med en ny nettside, så er det viktig med salg. Men kan man få det uten at en kunde har tillit til deg og din bedrift? Vil du kjøpe om du er usikker på den du kjøper ifra?
Les mer
Kjøpe hjemmeside, hva må du tenke over?

For å få en god hjemmeside, er mye mer enn bare en side på internet. Det er den beste måten å møte nye kunder på. Mye an handel skjer nå online, og har vært økenede i mange år. Nå i korona tider, så er det mer enn noen gang. Så å ha en bedrift uten hjemmeside er rett og slett selvmord for din bedrift.

Les mer
Din første hjemmeside
Hva er viktig når du skal kjøpe hjemmeside? Når du skal ha din nye hjemmeside, så kan det være vansklig, men med hjelp så kan du få gode resultater på første forsøk. Det å få gode tips og løsninger, vil gjøre det enklere enn å prøve å finne ut alt selv
Les mer
Hvordan lage hjemmeside selv?

Med LageHjemmeside.no så kan du enkelt lage hjemmeside ved å velge et ferdig oppsett, tilpasse det til dine farger og behov, og deretter kople din nye hjemmeside med ditt domene. Da har du en hjemmeside du kan bruke til å markedsføre og selge fra. 

Bare gå til LageHjemmeside og start en konto, velg design og sett i gang. 

Les mer
SEO byrå i Norge - hvordan velge?
Hvor er det garantert at dine kunder er? Ja, i Google. Forbes slår fast at 93% av all online aktivitet starter i en søkemotor, og av dem er Google den største. Det er der - i Google - at din målgruppe befinner seg. Derfor bør du leie inn et SEO byrå eller SEO konsulent som kan hjelpe deg i å lykkes med å hente inn nye kunder.
Les mer
Ny hjemmeside om bjørkeved hos Ullensaker Ved 🔥
Vi gratulerer Ullensaker Ved med ny hjemmeside bygget med LageHjemmeside.no. De leverer Norsk lokalprodusert tørr bjørkeved i 40, 60 og 1000-liters sekker.
Les mer
Hjemmeside for regnskapsfirma
Gratulerer med nytt unikt nettsted til Tallglede, et lite og effektivt regnskapsfirma i Asker som betjener kunder i hele Norge. De spesialiserer seg på smarte og tilpassede løsninger for håndverkere og andre typer firma.
Les mer
Fremmedord DREPER salget ditt
Bittelitt "click bait", men det er sant. Når du bruker fremmedord på ditt nettsted som folk må tenke igjennom, eller ennå værre, ikke forstår. Ja, da kjøper de ikke...
Les mer
Ny hjemmeside for kunde som ville ha booking av lokaler
Soma Fritidslokaler ønsket et nettsted der folk enkelt kan booke / forespørre å leie deres lokaler, samt presentere dette på en fin måte. Dette ble løst slik...
Les mer
Hvordan få best hjemmeside når du bare selger én ting?
Hva bør du gjøre når du bare har ett produkt eller én tjeneste du tilbyr? Her er en liten hemmelighet som gjør at ditt nettsted kan selge mye bedre for deg.
Les mer
Lage hjemmeside for arkitekt
Nye LageHjemmeside.no lanseres snart, og da er blir det lekende lett å lage hjemmeside for ditt firma. Her viser jeg hvordan jeg lagde nettsted for en arkitekt på bare noen få minutter.
Les mer
Øke salget med å gi kunden de rette valgmulighetene
Har du lyst til å øke salget, men stirrer deg litt blind på din egen hjemmeside og lurer på hva du bør endre på?
Les mer
SEO konsulent
Dersom du er på jakt etter en SEO konsulent så har vi for tiden litt ledig kapasitet. Sjekk ut SEO ekspert Preben Sangvik som jobber både med nettbutikker og hjemmesider.
Les mer
Ny serie: Hvordan lage hjemmeside? (del 1
LageHjemmeside er i endring, og nå kommer den nye byggeren som gjør det mye enklere å lage nettside enn før. Her ser du hvordan du kommer i gang med å lage hjemmeside selv.
Les mer
Smart hjemmeside-løsning for velforening
Ønsker du å lage en hjemmeside for din velforening, men er usikker på hvor du skal starte?
Les mer
Maskinentreprenør hjemmeside
For en stund siden leverte vi en hjemmeside til , til en maskinentreprenør. Vi er ganske fornøyd med hvordan den ble, og slik ser den ut.
Les mer
Hjemmeside for firma som lager byggesøknad
Vi gratulerer CK Nor Bygg med ny hjemmeside. Design er laget av oss, samt at vi har lagt inn alt innhold.
Les mer
Vi gratulerer flyttebyrået med ny hjemmeside
Vi leverer flere og flere “custom” design og hjemmesider, og her er en ny hjemmeside for Bergs Transport og Flyttebyrå i Oslo. De er landsdekkende, selv om de primært gjør flytting i Oslo og omegn.
Les mer
Behov for hjemmesidehjelp?
Dersom du har behov for hjelp med hjemmesiden din, laget med LageHjemmeside, WordPress eller annen annen løsning – så er det nå kommet et alternativ. Det er Hjemmesidehjelpen.no som driver med hjemmeside hjelp.
Les mer
Få en hjemmeside til å vises riktig i iPhone og på iPad
Noen ganger vises en hjemmeside feil i en iPad eller en iPhone. Vi hadde en kunde der designet ble “kuttet”. 
Dette hadde en enkel løsning!
Les mer
Kjøpe hjemmeside ferdig laget?
Nå leverer vi komplett ferdige hjemmesider, så nå kan du velge å kjøpe hjemmeside ferdig satt opp.
Les mer
Hjemmeside program
Lage Hjemmeside .no gir deg enkel redigering av hjemmesiden, med et brukervennlighet og fleksibilitet som er mye annet fullstendig overlegent.

Det å legge inn bilder, skrive tekst, sette inn video og flash –  og til og med lage bildealbum er lett og morsomt.
Les mer
Norsk CMS – enkelt og lett CMS
Ser du etter en norsk CMS løsning som er enkelt i oppstart – og som gir enkel redigering av hjemmeside?
Les mer
Kjøpe domene selv
Ønsker du å ha ditt eget domene ( www.dinegenhjemmeside.no ) – ja, da må du kjøpe domenet selv.
Les mer
Profesjonelle hjemmesider
Nå er det enklere enn noen gang å få profesjonelle hjemmesider. Bygg dem rett og slett selv! Med LageHjemmeside.no kan du i ro og mak velge det designet som passer nettopp dine tanker om hjemmesiden.
Les mer
Lage hjemmeside med Mac
Noen lurer på om Lage Hjemmeside støtter Mac, og det gjør vi selvfølgelig. Det finnes nemlig hjemmeside generatorer som ikke støtter Mac, men kun Microsoft teknologi. Vi derimot støtter selvsagt Mac.
Les mer
Få mer respons fra din hjemmeside
Man må få mer respons og salg fra hjemmesiden. Vet du hvordan? 
Les mer
Hvordan lage hjemmeside?
Før var det vanskelig å lage egen hjemmeside, men nå er det veldig enkelt. Det eneste du trenger for å lage hjemmeside er en konto på LageHjemmeside. Om du trenger hjelp til å lage hjemmeside, har vi gratis kundestøtte.
Les mer
Enkelt å få profesjonell hjemmeside design
Med LageHjemmeside er det veldig enkelt å få profesjonell hjemmeside design. Vi har profesjonelle maler som ligger klare, så du trenger bare å velge et design – og da er du i gang.
Les mer
Hjemmeside program som er enkelt
LageHjemmeside er et enkelt hjemmeside program som er lett å bruke. Du kan bruke hvilken som helst datamaskin som er tilknyttet internett, og du trenger ikke å installere noe på din maskin.
Les mer
Egen hjemmeside ?
På LageHjemmeside.no kan du enkelt få en billig hjemmeside. Det er veldig enkelt å opprette hjemmeside, legge inn bildealbum og redigere hjemmesiden uten HTML kunnskaper.
Les mer