Kjøpe hjemmeside for netthandel

For hvert nettside som har stor suksess, er det bokstavelig talt hundrevis som faller langs veien. Netthandel er i ferd med å bli normen for forbrukerne, men det er viktig at de har en like god opplevelse, om ikke bedre, enn om de besøkte en butikk. Hvis du vil selge produktene dine på nettet, er det noen grunnleggende betraktninger - spesielt å gjøre med nettstedsdesign - som er avgjørende for å konvertere besøkende til nettsteder. Her er noen grunnleggende nettstedsdesign som må vurderes på netthandelsnettsteder for å sikre en god brukeropplevelse, og for å lede kunder og salg.

  1. Fjern navigering. Husk at folk vanligvis ikke bare surfer når de handler på nettet - de vet hva de leter etter. Ha en egen navigasjonslinje for produktkategoriene dine. Ikke bland dem med kontakt oss, om oss og andre faner. Gjør det enkelt for dem å finne det de leter etter. Gjør det enklest mulig for kunder å finne frem. Husk at nettside er for kuner, et enkelt sted for å finne det dem trenger.
  2. Få dem til å handle på din hjemmeside. Nettside er for å engasjere din potesielle kunder, og å få dem til å handle. Utvalgte produkter, mest populære, nylige ankomster eller spesialtilbud, skal vises i et produktrutenett på hjemmesiden. En nettside med bare bedriftsinformasjon får ikke besøkende til å handle.
  3. Produktside. Her er det viktig med gode bilder, men enda viktigere er å ha en god og enkel tekst. Der nettkunder får mulighet til å bli kjent med dine produkter. Ha en side som gjør det enkelt for kunder å finne frem. Nettside er for å få handel, blir det tungvint, så forsvinner potensielle kunder.
  4. Finne frem. En god nettside fjerner distrasksjoner, men gjør det enkelt for dem å finne frem. Nettside er for å få handel, men for mye på siden din, kan gjøre det motsatte. Ha en enkel hjemmeside, som gir deg nettkunder.
  5. Kryssalg Hvis du har relaterte produkter, må du foreslå andre relevante produkter til den besøkende. Hvis de kjøper fuktighetskrem, kan du tilby dem den gratis hudtoneren osv. Slik gjorde Amazon.com det stort - noe som antyder relaterte bøker basert på tidligere kjøp av kunder. Dette er en god metode å følge opp dine kunder.
  6. En sikker betalingsport. Kredittkortsvindel er et stort problem på nettet. De fleste vil ikke gi ut kredittkortinformasjon over internett med mindre det er gjennom en sikker betalingsportal. Det er mange alternativer her som Paypal, DPS, Paymate osv. Du vil velge en betalingsportal som ikke bare er sikker, men som har en jevn bestillingsprosess. Dette vil redusere kassen din, og resultere i mer salg. Og om ikke nettkunder føler seg trygge, så vil dem ikke gjøre handel.
  7. Få dem til å komme tilbake E-postmarkedsføring - Det er ingen bedre måte å gjøre tidligere kunder om til gjentatte kjøpere. Registrer deg på et nettbasert e-postmarkedsføringssystem som verticalresponse.com eller mailchimp.com. Begynn å assimilere en liste over tidligere kunder og kontakter, og send dem deretter e-post med visuelle html-e-poster med spesialtilbud, nyheter, kampanjer og arrangementer. Hvis de har kjøpt fra deg en gang, gi dem en grunn til å kjøpe igjen.
  8. Optimalisering av søkemotor. Hvis et flott webdesign er som en godt presentert butikk, er søkemotoroptimaliseringen som butikkens beliggenhet. Hvis du har en flott butikk gjemt nede i en bakgate, kommer det ikke til å gjøre det veldig bra. God søkemotoroptimalisering er viktig for å få besøkende til nettstedet ditt. Hvis du ikke dukker opp på Google for hovedstikkordene dine, går du glipp av salget. Det er et helt tema for seg selv, som krever ansettelse av spesialister, men det må vurderes. Å kjøpe hjemmeside får du mange gode tips og råd om gode metoder for å gjøre enkel optimalisering av din nettside.

Hvis du følger de ovennevnte retningslinjene for design av netthandelsnettsteder, kan salg av produktene dine på nett potensielt omgå dyre detaljhandelsleier, utstillingslokaler og selgere for å skape en lønnsom og effektiv virksomhet. Å kjøpe hjemmeside kan virke komplisert, men med LageHjemmeside vil du få gode råd og tips hele veien mens du lager din nettside.

Husk at når du lager hjemmeside, husk at nettside er for å få kunder.

Publisert/ published: 27-04-2021