Hvordan få best hjemmeside når du bare selger én ting?

Hva bør du gjøre når du bare har ett produkt eller én tjeneste du tilbyr, og du holder på med å lage hjemmeside?

Det hender at du bare har ett produkt eller tjeneste. Nå skal jeg vise deg en veldig enkel måte å du kan spare tid på, og så få mer salg og konvertering på. Hvis du bare har ett produkt eller bare en tjeneste. I praksis egentlig bare en responsside så skal jeg vise deg noe.

Vanlig nettsted som optimaliseres for salg

Her har jeg satt opp en nettside. Vi ser nå at vi har en forside, vi har en responsside, "om oss" og "aktuelt-side" og en "kontaktside".

For å gjøre veldig egentlig for deg selv så kan du egentlig bare droppe forsiden.

Fordi forsiden har det til hensikt å sende folk inn på riktig responsside. Nå trenger du ikke det; du har bare en responsside. Og da kan ha fokus på responssiden din. Så kan gjøre responssiden til forsiden. Så når folk kommer inn på de rett på responssiden, og de får ikke noe valg greier de må velge. Klikke hit eller dit. For du vil ikke ha dem inn på om om oss, aktuelt eller kontaktsiden. Det er ikke der du vil ha dem inn.

Opprinnelig var det slik at forsiden skal lede folk inn dit, eller inn på andre responssider. Men nå er det slik at du har ikke det og da er det greit for deg å bare ha ta den vekk. Da har du fokus bare på responssiden. Det blir en kombinert respons og forside. Som det egentlig prinsippet bare ser ut som en responsside. Det nærmer seg veldig at du har kampanje nettsted, bare kampanjeside.

Men fordi at du ønsker å kunne gjøre mer... En ting er å bygge tillit, og da greit å ha en "om oss" side og sånt. Og det er folk vant til. Det andre er det at en "aktuelt-side". Den kan du godt skjule etterhvert, men den er veldig bra for deg når du skal jobbe med å komme opp i søkemotorene. Så derfor vil jeg anbefale å ha responssiden som forside også beholde de andre sidene.

Ta bare vekk forsiden. Enkelt og greit.

Har du lyst til å kjøpe hjemmeside helt ferdig for deg, der jeg hjelper deg med strategien og bygger nettstedet smart for deg? Ta kontakt via linken eller gå til kontaktsiden.Publisert/ published: 04-10-2019