Ny hjemmeside for kunde som ville ha booking av lokaler

Ny hjemmeside for kunde som ville ha booking av lokaler

Soma Fritidslokaler ønsket et nettsted der folk enkelt kan booke / forespørre å leie deres lokaler, samt presentere dette på en fin måte. Dette ble løst slik:

De endte opp med et nettsted med en enkel design som holder fokus på det de ønsker: nemlig å leie ut lokalet til forskjellige typer arrangement. 

På forsiden er det gjort klar plass til å fremheve egne arrangementer som de vil ha. F.eks kurs i lefsebaking som de har minst én gang per år. Men i utgangspunktet er det laget slik at folk som er interessert i å leie lokalet vil klikke på knappen "Se kalender". Dette vil ta dem til kalenderen (også en del av LageHjemmeside) der de enkelt kan vise frem når lokalet er ledig og når det er opptatt. 

Det er valgt å ha et enkelt forespørselsskjema, slik at de manuelt kan sortere blant alle henvendelsene og legge inn bestilling på dem de vil prioritere. 

seo på hjemmesideTeknisk holder netsttedet kvaliteten det skal, med rask lastehastighet. Dette betyr mye for kunders opplevelse av nettstedet (jo raskere jo bedre). Og det gjør også at det er større sannsynlighet for å komme høyere opp i Googles søkeresultater. Altså via god søkemotoroptimalisering

Hvis du ønsker å lage hjemmeside for å leie ut et lokale, en hytte eller et annet objekt, så kan denne måten å gjøre det på være både effektiv og pengesparende. I tillegg får du et profesjonelt webdesign. I tillegg kommer du i gang svært raskt!

=> Ønsker du helst å kjøpe hjemmeside ferdig laget? Ta kontakt med oss på [email protected] eller via linken i menyen over.