News

Om oss

                                                                                                 


Vår kennel


På bildet vises vår Staffordshire Bull Terrier til venstre og en av våre Dogo Canario hannhunder til høyre.

Jeg heter Ivar Underberge og driver kennelen "Den Siste Greve" og bor i Berlin og Oslo. Jeg driver oppdrett på rasen Dogo Canario. Innen 2017 så planlegger jeg også mitt første valpekull av rasen Staffordshire Bull Terrier. Både Dogo Canario og Staffordshire Bull Terrier er helt fantastiske raser å jobbe med selv om det er helt to forskjellige hunderaser. Mer informasjon om hver av hunderasene får man ved å klikke seg inn på linken til en av rasene. 

Jeg har drevet med hundeoppdrett i over 25 år og jobber også en del med hundene mine. Målet mitt i forhold til hundeavl er å avle på de beste foreldredyrene med fremragende psykiske og fysiske egenskaper med hensyn til rasestandarden. Jeg legger stor vekt på at alle hunder som jeg bruker i avl er avballanserte og rolige i omgangen med mennesker. Dette er en forutsetning for at avkommet skal kunne fungere bra som en familiehund. En hund skal ikke være engstelig eller uprovosert aggressiv. Et sunt vaktinstinkt skal derimot være til stede når det gjelder Dogo Canario. Staffordshire Bull Terrier har nesten ikke noe vaktinstinkt i seg.

Tidligere har jeg drevet oppdrett på andre hunderaser, blant annet Dobermann. Jeg har også en Engelsk Bulldog som går ilag med mine Dogo`er og min Staffordshire tispe. På bildet ser vi min Staffordshire tispe og en av våre Dogo`er.

 


Dette videoklippet viser valper og våre andre dyr fra den tiden vi bodde på Bekkestua.

 


Kacy (5 måneder gammel) og Leika (14 måneder gammel)