News

Valper

  Vi har for tiden ingen Staffordshire Bull Terrier valper for salg. Hva slags valpekull av Staffordshire Bull Terrier som er planlagt for fremtiden vises under "Planlagte valpekull".

  Valpekull på Dogo Canario vises på Dogo Canario siden.

     


      Våre valper leveres med følgende:

Om du ønsker å stå på "interesselisten" for neste valpekull, så ta gjerne kontakt.


Kriterier for kjøp av valp:

Som oppdretter av en stor og sterk hunderase som Dogo Canario er og som oppdretter av Staffordshire Bull Terrier, er det ekstra viktig å vise ansvar i forhold til hvem man selger valper til. Jeg skal her ikke være noe uvanlig skeptisk eller mistenksom, men jeg vil ta en liten hundeprat med en mulig valpekjøper, før jeg gir fra meg en valp.

Om noen bor langt unna, så er det også mulig å ta denne "hundepraten" over telefonen, men ellers ønsker jeg å møte alle som kjøper en valp av meg. Det vil på ingen omstendigheter bli solgt en valp fra vår kennel til belastete miljøer!

Før man skaffer seg en valp er det viktig at man er klar over ansvaret det medfører å ha en hund. Om man har tenkt over ansvaret man har ved å skaffe seg en valp og fortsatt vil ha en valp så må man skaffe seg aksept fra oppdretter for å kunne få kjøpt en valp hos oppdretteren. Det mest vanlige er å forhåndsreservere en valp hos en oppdretter som man har tillit til.