SEO konsulent

SEO ekspert Sangvik viser hva du kan oppnåDersom du er på jakt etter en SEO konsulent så har vi for tiden litt ledig kapasitet. Sjekk ut SEO ekspert Preben Sangvik som jobber både med nettbutikker og hjemmesider. Han har lang fartstid, med erfaring innen søkemotoroptimalisering siden 2003. I lengre tid har han kun jobbet med å optimalisere egne nettsteder som en del av den digitale markedsføringen, blant annet for EasyEdit.

Tekst fra EasyEdit: “I 2003 startet Preben Sangvik sin første seriøse hjemmeside. Den var laget for å selge broderte håndklær, gensere og slike ting. Den henvendte seg til privatpersoner først og fremst, og uten stort markedsføringsbudsjett måtte han tenke annerledes.”

Prøv et søk etter “lage hjemmeside”, eller bare “hjemmeside”. Da vil du se nettstedene han jobber med ligge helt i toppen. Det samme kan du se dersom du prøver å søke etter “SEO byrå” eller “SEO ekspert”.

Ønsker du mer informasjon så ring +47 45059000, eller kontakt ham via EasyEdit.no (merk med “Att Preben”).

Om SEO:

SEO = Search Engine Optimization = Søkemotoroptimalisering

Det er kanskje den mest effektive markedsføringen man kan gjøre, da de som kommer via klikk i søkemotorenes gratistreff ofte er høymotiverte kjøpere. Dette har selvfølgelig med hvile type søkefraser man rangerer på, men det er også jobben til en SEO konsulent: Å identifisere og finne ut hvilke søkefraser som gir deg de rette besøkende.

“Søkemotoroptimalisering (forkortet “SEO”) er uten tvil den mest avgjørende måten å drive målrettet trafikk til nettstedet ditt, fordi det fører til forbedret søkemotorplassering. Det gir bedre merkevarebygging, og flere kunder.”

Hentet fra denne artikkelen om søkemotoroptimalisering .