Nye hjemmesider

Hjemmeside for fagpersoner

fagringerVi leverte hjememside til Fagringer.no – et firma som spesialiserer seg på å lage gullringer for mennesker som ønsker et bærbart bevis for at man har tatt fagbrev eller svennebrev.

Hensikten er å tydeliggjøre at man har utdannelsen i det man driver med, og ikke jobber som en ufaglært.

Hjemmesiden er levert på plattformen EasyEdit

Hjelp med alkoholproblemer

alkoholproblemer-hjelpAamodt har satt opp sin hjemmeside “alkoholproblemer.no” på Lage Hjemmeside Pro, og har lagt inn mange videoer som forteller om problemer og løsninger for dem som sliter med bruk av alkohol.

Hjemmesiden er veldig informativ, samtidig som det kommer klart frem at Aamodt kompetanse kan og vil hjelpe den med alkoholproblemer.

Ditt nye kjøkken

IMG_0513-590Vi har levert hjemmeside for et Oslo-basert håndtverker-selskap som pusser opp kjøkken og monterer glassplate over kjøkkenbenk med mer.

Vi synes det virker utrolig spennende og ønsker dem lykke til.

Hjemmesiden er levert med EasyEdit-systemet.

Entreprenør i Nordland

Nordland entreprenørVi gratulerer Nordland Entreprenør med ny hjemmeside. Den er bygget på pro-løsningen, og her har kunde gjort alt selv.

På denne hjemmesiden har de brukt bildekarusellen som et blikkfang på forsiden.

Hjemmeside for snekkerfirma

snekkerfirma hjemmeside

Vi gratulerer MP Bygg med ny hjemmeside. De driver med entreprenørarbeid og som snekker i Oslo og omegn, samt dekker mesteparten av Østlandet.

Hjemmesiden er levert på EasyEdit hjemmeside program.

På denne hjemmesiden er det benyttet et design som tilpasser seg mobil og nettbrett, kan enkelt redigeres – og som laster veldig raskt. I tillegg er det benyttet bildegallerier, bildekarusell, skjemabygger og en del andre funksjoner som ligger i Pro-versjonen.

Vi er alle fornøyde, og ønsker byggfirmaet lykke til!

Maskinentreprenør hjemmeside

maskinetreprenør hjemmeside For en stund siden leverte vi en hjemmeside til , til en maskinentreprenør. Vi er ganske fornøyd med hvordan den ble, og slik ser den ut.

Mtp farger så plukket vi opp fargene fra gravemaskinene de bruker. En veldig karakteristisk sjøgrønn/ turkis farge. Ved å legge inn bilder fra naturen som bakgrunn og ellers, så ble nettsiden allikevel ganske “røff” – som en maskinentreprenør-hjemmeside kanskje bør være?

Vi liker det i alle fall. Johansen Maskin heter firmaet. Hjemmesiden er laget i Pro-versjonen.

Ny hjemmeside for behandler

Uvaner.no

Uvaner.no er en  hjemmeside for dem som er pårørende av mennesker som sliter med en sterk uvane, eller selv sliter med uvanen. Carl Aamodt tilbyr hjelp til å selv ta kontroll over situasjonen og styre sitt liv i ønsket retning.

Man kan få hjelp til røykeslutt, å slutte med snus med mer.

Dette er en pro-side.

 

Ny hjemmeside for musiker

Zdravko KunevMusiker Zdravko Kunev har bygget sin egen hjemmeside med automatisk avspilling av MP3-fil han selv har laget.

Dersom du er interessert i skjeve takter og andre takter, sjekk ut hjemmesiden hans nå. (klikk bildet)

 

Hjemmeside for firma som lager byggesøknad

Vi gratulerer CK Nor Bygg med ny hjemmeside. 🙂 Design er laget av oss, samt at vi har lagt inn alt innhold.

norByggsok.no er en helt ny hjemmeside for et firma som lever av å lage byggesøknader for privatpersoner og byggfirma.

Ønsket var en hjemmeside som kommuniserte “byggesøknad” godt, samt viser fre deres bredde innen temaet. CK Nor Bygg hjelper med rivesøknader, byggesøknader, nabovarsling og all annen skjematikk innen bygg (innenfor deres felt).

 

norbyggsok - lager byggesøknad for deg

 

Vi gratulerer flyttebyrået med ny hjemmeside

Vi leverer flere og flere “custom” design og hjemmesider, og her er en ny hjemmeside for Bergs Transport og Flyttebyrå i Oslo. De er landsdekkende, selv om de primært gjør flytting i Oslo og omegn.

Gjennom vår jobb for dem så har vi lest hva deres kunder har sagt, og vi er imponert. Du burde lese listen over erfaringer med Bergs flyttebyrå i Oslo.

Bergs transport og flyttebyrå