Melding fra LageHjemmeside

Vi er ikke rammet av Heartbleed-problemet

Vi vil bare informere om at din konto på LageHjemmeside.no ikke er rammet av Heartbleed-problematikken. Vi benytter ikke openSSL, og dermed er det heller ingen problemer relatert til dette.

Dersom du allikevel ønsker å bytte passord så logg inn i kontrollpanelet på din hjemmeside, gå til “Konfig” og deretter “Access”/ “Tilganger”. Der kan du bytte passord.

 

Starte nettbutikk i din hjemmeside

Vi har mest sannsynlig gleden av å tilby deg som vil starte nettbutikk en genial ny løsning – i løpet av 2012. Mest sannsynlig i løpet av mars.

Vår programmerer jobber nå med de siste testene, samt å integrere Klarna og Dibs. Når dette er klart er det enkelt å starte sin egen nettbutikk, enkelt å tilpasse designet for nettbutikken, og i det hele tatt drive nettbutikk.

Det er selvfølgelig allerede bygget inn støtte for kortbetaling gjennom PayPal og at kunde kan be om faktura. Men ved å integrere Dibs og Klarna, så er det støtte for mer profesjonelle løsninger.

Vil du starte nettbutikk?

Når løsningen er endelig klar til bruk vil vi sende epost til deg som bruker LageHjemmeside i dag – og du vil få et knalltilbud på komplett løsning på LageHjemmesidePro. Du kan da starte nettbutikk enkelt og greit, og integrere den som en del av din hjemmeside.

Mvh Preben

Vi venter på betalingsløsningen

Vi vet det er mange som venter og venter på at vi skal lansere, og dét takker vi for.

Grunnen til at lanseringen ble litt forsinket er rett og slett at betalingsløsningen (kortbetalingen) ikke er klar. Denne venter vi klar i løpet av dagen. Sikkerheten går foran alt vet du 😉

Hvis du virkelig vil ha opp din hjemmeside nå, kan vi sette den opp og sende deg faktura i stedet (kun ved årlig betaling).

Mvh

Preben 🙂