familie hjemmeside

Hjemmeside bilder

Synes du det er vanskelig med hjemmeside bilder?

Det vil si å legge ut bilder på din hjemmeside? – På LageHjemmeside har vi gjort det enkelt å legge ut bilder på din hjemmeside:

Det finnes 2 måter å legge inn bilder på:

Legge inn bilder i album

Vanligvis synes folk det er vanskelig å legge inn bilder i fotoalbum på nett, men vi har gjort det så enkelt at du kun velger et navn på albumet – og deretter laster opp bildene. Du behøver ikke å tilpasse bildene for bruk på internett, for det gjør vårt hjemmeside program automatisk 🙂

Deretter kan du hente inn albumet hvor som helst på hjemmesiden din: Du kan opprette en egen side for albumet, eller legge det inn i teksten på en eksisterende nettside.

Enklere kan ikke album lages…

Legge inn bilder på en nettside

Vil du bare legge inn et bilde (eller flere) på en nettside (eks. forsiden) er det veldig enkelt: Du må kun finne bildet på din PC og laste det opp på din nettside, og det vil tilpasses bruk på internett. – Du kan selv angi om det skal legges til høyre, venstre eller midt på siden.

Enklere kan ikke hjemmeside bilder gjøres…

Din egen familie hjemmeside

Har du lyst på en hjemmeside for din familie, og ønsker noe som er enkelt å redigere på?

Her finner du mange hjemmeside design som passer til din egen familie hjemmeside, og du kan opprette så mange sider og bildealbum du ønsker. Det er ingen begrensinger.

På toppen av det hele er vårt hjemmeside program så enkelt å bruke, at alle som kan skrive i Word kan lage sin egen hjemmeside.

Du trenger heller ikke å installere noenting på din maskin: Alle standard PCer (både PC, Mac og Linux) kan benytte LageHjemmeside til hjemmeside redigering.

Dét betyr at du kan endre hjemmesiden fra hvilken som helst PC, også fra en nettcafé.

I tillegg er det enkelt å legge ut bilder: Så lenge bildene ligger på din PC (eller ditt kamera er tilknyttet din PC), kan du legge bildene ut på nettsiden din. Vårt hjemmeside program (som ligger på vår server) vil endre størrelsen på bildene automatisk, og tilpasse disse til bruk på Internett.

Enklere blir det ikke å ha sin egen familie hjemmeside 🙂

Start i dag med å opprette din konto – og ha din familie hjemmeside på nett i dag også 🙂

PS: Det er enkelt å legge inn Youtube videoer også, slik at familievideoer og humorvideoer enkelt kan legges ut også.