Kunnskapsba
LageHjemmeside Kundeportal > LageHjemmeside Kundeportal > Kunnskapsba

Skriv ditt spørsmål her:


Hvordan bli synlig i Google ( søkemotoroptimalisere) ?

Løsning Alt ligger til rette for at din hjemmeside skal bli synlig i Google, men det er noen ting du må sørge for:

1) Sørg for at du har pekt ditt domene til rett Ip adresse, og at du ikke bare har videresendt domenet til din lagehjemmeside.no nettside

2) Sørg for at du får linker inn fra andre hjemmesider. Det kan være et forum, en blogg eller en eller annen hjemmeside der du får lov til å legge ut en link

3) Sørg for at du lager i alle fall en side på din hjemmeside som heter det samme som det ordet / den frasen du ønsker å bli funnet på i Google.

Altså: Dersom du ønsker å rangere på ordet "blå snømåke", sørg for ta du lager en side på din hjemmeside som heter "Blå snømåke". Eller ideelt sett et par ord til, slik som eksempelvis "En blå snømåke jeg anbefaler". Samt bruk frasen "blå snømåke" flere ganger i teksten. aller helst med synonymer. Slike som "snøskuffe", "spade" med mer. Tenk også bruk av verb: "Å grave med spade" f.eks.

Ideelt sett burde du linke til denne siden fra andre nettsider også, med linkteksten "blå snømåke" og selvfølgelig også bruk synonymer. Bruk aller helst noen generelle fraser også som "Klikk her", "Se mer her" og andre naturlige variasjoner.

4) Skriv en nyhet en gang i blant, og link aller helst fra nyheten til den siden du vil rangere godt på. Bruk samme regel på linktekst som nevnt over.


Dette er noen raske, men gode, tips om hvordan din hjemmeside på LageHjemmeside kan rangere godt og bli bedre synlig i søkemotorene.

- - - -

Her er noen KONKRETE tips til hvordan du kan få flere linker:

FRA FORUM:
Dersom du er aktiv i forskjellige forum, sørg for at du i signaturen linker til din nettside. Aller helst med linktekst der ordene er de samme som du ønsker å rangere på.

I mange forum brukes det BBcode. Da ser en link slik ut:

[url=http://lagehjemmeside.no]Ordene du vil rangere på[/url]

Det spiller liten rolle om det er norsk eller engelsk forum du linker fra. Men ikke spam.


FRA ARTIKKELDATABASER
Du kan med fordel også skrive artikler som du f.eks legger på webartikler.com - da også med link til din hjemmeside.


FRA BLOGGER:
Kommenter i blogger. Legg inn din www-adresse der det passer. Ikke spam og legg inn "tomme kommentarer", men bidra med positive innspill og kommentarer.

Dersom det er blogger som driver innen ditt fagfelt, spør om du kan gjesteblogge. Dvs. at du skriver et innlegg i bloggen, og gjennom det innlegget kan linke til din hjemmeside. Da bygger du gode linker samtidig som du tilfører positiv informasjon på nettet.


Dersom du ønsker eller trenger flere funksjoner og muligheter i redigeringsverktøyet, så kan du prøve http://www.easyedit.no Der kan beholde samme kontrollpanelet som du er vant til fra LageHjemmeside.no - men du har langt flere muligheter både i moduler og en bedre redigeringsløsning for deg som ønsker å redigere rett i designet.

Hva dersom dette er for mye jobb, men synlighet i søkemotorene er viktig for deg?

Få hjelp:
Du kan kjøpe tjenesten fra http://flexweb.no/seo som kan hjelpe deg å bli synlig. Du vil få hjelp til å optimalisere din hjemmeside, samt få hjelp til aktiv og positiv linkebygging.Stikkord: seo , søkemotoroptimalisere , synlig i google, indeksert i google, søkemotor
 
HJELP OSS: Var denne saken nyttig for deg? ja / nei
Detaljer
Artikkelnr: 11
Avdeling: Søkemotoroptimalisere
Dato lagt til: 19-01-2011 13:40:27
Visninger: 1823
Avstemmin (Votes): Article rated 3.2/5.0 (47)

 
<< Go back