SJAKKAKADEMI I STJØRDAL - MANDAGER


Barnesjakk

Halsen ungdomsskole i Stjørdal sentrum fra klokka 17.00

Deltakere på Mandagsakademiet deltar gratis på Supertirsdag som arrangeres en tirsdag hver måned på Nidaros Idrettsungdomsskole.


Gradering/regional rating

Treningsmaterialet som deltakerne får er inndelt etter nivå 1 - 5 med tilhørende oppgaver. Det er innført regional rating som skal måle framgang i spillestyrke. Denne starter på 600 og deltakerne kan følge med på sidene for regional rating etter hvert som de fullfører turneringer. Diplom når eleven mestrer nivå 1 og 2, er da klar for å klatre i rating :)


Hvor lenge varer sjakken på mandager:

Selve akademiet varer fra klokka 17.00 - 18.30. De som ønsker enda mer sjakk kan spille sammen med Hell Sjakklubb like etter at akademiet er ferdig samme sted. (Klasserom like ved.) Klubbkveldene til Hell Sjakklubb varer som regel til klokka 21.00, så her er det mulig å bruke hele kvelden på sjakk for de som ønsker det :)


Pris for å delta på mandagsakademiet:

1200,- per deltaker fram til jul, 600,- for de som begynner 31. oktober eller seinere. Dette inkluderer undervisning, turneringspartier, treningsmaterialer, diplomer og Supertirsdager med premiering. Familiemoderasjon slik at søsken eller foresatte deltar gratis!  Betales til Trøndelag Sjakkskole sin konto 15034172991  De som har betalt for deltakelse på Mandagsakademiet deltar gratis på Tirsdagsakademiet.

 

Informasjon:


FØLGENDE MÅ ALLE LÆRE SEG SÅ FORT SOM MULIG
Øv gjerne med noen slik at det sitter!

Matt med to tårn
Matt med dronning


 
 

 

TIL INFORMASJON

For de som vurderer å spille turneringer i regi av NSF og USF.

De som ønsker at partiene skal norsk -og FIDE-rates, må være medlem i klubb tilknyttet NSF (Norges Sjakkforbund). Det er ikke et krav for å delta, men mange ønsker etterhvert dette for å måle framgang i form av rating. Når det er "Supertirsdag" spilles det 5 runder hurtigsjakk og her er det ingen krav til medlemsskap i NSF.

I samarbeid med Hell Sjakklubb tilbyr vi en "spillerlisens" som dekker medlemsskap i USF og NSF i kalenderåret 2017. Medlemmer i klubb tilknyttet NSF er automatisk medlem i FIDE (Verdens sjakkforbund).

Miniputter, lilleputter og kadetter født seinest 31.12.2003 400 kroner

Juniorer født mellom 01.01.1997 til og med 31.12.2000 500 kroner

Seniorer født seinest 31.12.1996 600 kroner (Kun medlemsskap i NSF, USF er for spillere 20 år og yngre.)

Lisens/medlemsskap kan betales til Hell Sjakklubb sin konto 4202 19 70489

Spillere med "lisens" kan delta i nasjonale mesterskap og får Norsk Sjakkblad, spillerne 26 år og yngre får førsteraden.

Direktemedlemsskap i NSF er mulig for de som ikke vil være medlem av klubb og koster 720 kroner per kalenderår. Se gjerne og sammenlign med de andre klubbene i Trøndelag her.

.

.


Copyright 2017